Hangolódjon karácsonyra!

Az igazi karácsonyi csoda nem drága ajándékokban és a töménytelen mennyiségű süteményben rejlik. Bár mindannyian szeretjük őket, a karácsony előtti készülődés, a családdal töltött közös idő sokkal fontosabb!

Az igazi karácsonyi csoda nem drága ajándékokban és a töménytelen mennyiségű süteményben rejlik. Bár mindannyian szeretjük őket, a karácsony előtti készülődés, a családdal töltött közös idő sokkal fontosabb!

Tekintse meg kínálatunkat még ma, érdeklődjön ingatlanjainkról már holnap és töltse a jövő évi karácsonyt gyönyörű kilátással rendelkező, új otthonában! Addig is mutatunk pár tippet és kedvcsinálót a tökéletes ünnepi hangolódáshoz Ürömön!

  • Túra, szánkó, hóember

Igazán szerencsés fekvése miatt Ürömön és közeli hegységekben, decemberben bizony hófödte táj terülhet szemünk elé. Ha az időjárás is úgy akarja kiváló karácsonyi kedvcsináló egy jó kis szánkózás a családdal. Indulás előtt egy-egy sárgarépát is érdemes zsebre tenni ne maradjon szegény Hóember orr nélkül 😊

  • Monochrome, Ürömi Hütte

A karácsonyi lakomák előtt érdemes betérni egy forró teára vagy egy gazdag húslevesre és kicsit elfeledkezni a rohanó hétköznapokról. A Monochrome brunch- és reggelizőhelyként várja vendégeit és ad otthont baráti beszélgetéseknek, az Ürömi Hüttében pedig a család minden tagja találhat kedvére valót.

  • Karácsonyi vásár

Ha karácsonyi vásárba vágyna, de nem szívesen utazna a belvárosba, akkor sem kell lemondani az élményről! Ürömhöz közel a 3.kerületben már évek óta megrendezik az Óbudai Karácsonyi vásárt. Az ingyenes programok mellett jégpálya, gasztrostandok és ajándék lelőhelyek várják arra látogatókat.

Az ünnepi hangolódás egyik legjobb programja: otthonunk karácsonyi díszbe öltöztetése! Az ajtódísztől kezdve a karácsonyi manókon át a fénylő égősorokig mindennek megtalálhatja a helyét egy csodás otthonban! A készülődésnek nem kell a rohanásról szólni! Ha még keresi álmai otthonát és szívesen töltené a decemberi időszakokat ezentúl ilyen programokkal, nézze meg kínálatunkat még ma! További tartalmakért kövesse social felületeinket!

Share the Post:

Related Posts

Kérjük adja meg az adatait az ingatlan megtekintéséhez