A projektről

Panorama Pearl Villas

mesés kilátás csillogó gyöngyszemei

Páratlan befektetési lehetőség az ország leggazdagabb településén. A tehetős betelepülő közönség révén a környék értéke és árszínvonala 120%-al – exponenciálisan – nőtt az elmúlt négy évben.

Lokáció

Üröm legelőkelőbb részén Rókahegyen, az utolsó, déli fekvésű, szuper-panorámás telken épül 4 iker-villa, 8 különálló rezidenciával. A település legmagasabban fekvő utcájáról (Kormorán u.) közelíthető meg, Sváby András méltán elhíresült Ürömi Hütte étterme fölé emelkedő hegyoldalban. Megnyugvást adóan kívül esik Budapesten, mégis 15 percre közel a városhoz.

Egyedi érték

Örök szuper-panoráma 180°-ban, a Pilistől, a budai hegyeken át, a Gellérthegy, a Budai Vár, a Duna és a Parlament mind az Öné lehet. Ürömön halad át Budapest szélcsatornája, ahonnan a Pilisből folyamatosan haraphatóan friss levegő érkezik. Itt a szmog fogalma ismeretlen és a csapvíz finom. A természet és az erdők közelsége időnként őzeket, nyulakat, rókákat hoz az utcába.

Paraméterek

Kapuval zárt privátközösség,4 db ikervilla 8 rezidenciával, 180-215 m²-es kétszintes otthonok, 46 m² napfürdő erkéllyel, jacuzzi erősítésű tetőterasszal, garázzsal és kocsibeállóval.

Fejlesztési ütem

Kezdés várhatóan 2024. januárban, első ütemben két villa és négy rezidencia, majd a második ütemben még egyszer ugyanennyi kerül felépítésre.

Értékesítés

Az első ütem rezidenciái már 50%-ban elkeltek.Örömmel állunk rendelkezésére további információval megjelölt elérhetőségeinken.

Paraméterek

Kapuval zárt privátközösség,4 db ikervilla 8 rezidenciával, 180-215 m²-es kétszintes otthonok, 46 m² napfürdő erkéllyel, jacuzzi erősítésű tetőterasszal, garázzsal és kocsibeállóval.

Lakásaink számokban

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Dictum pretium sem phasellus in scelerisque. Cursus fermentum lectus egestas justo ac.

Lakások száma

8

eladott lakások

2

Lakás méretek

180- 215 m²

Kérjük adja meg az adatait az ingatlan megtekintéséhez