Get in the mood for Christmas!

The real Christmas miracle is not in the expensive presents and the massive amounts of cake. While we all love them, the preparations before Christmas and the time spent with family are more important!

The real Christmas miracle is not in the expensive presents and the massive amounts of cake. While we all love them, the preparations before Christmas and the time spent with family are more important!

Tekintse meg kínálatunkat még ma, érdeklődjön ingatlanjainkról már holnap és töltse a jövő évi karácsonyt gyönyörű kilátással rendelkező, új otthonában! Addig is mutatunk pár tippet és kedvcsinálót a tökéletes ünnepi hangolódáshoz Ürömön!

  • Túra, szánkó, hóember

Igazán szerencsés fekvése miatt Ürömön és közeli hegységekben, decemberben bizony hófödte táj terülhet szemünk elé. Ha az időjárás is úgy akarja kiváló karácsonyi kedvcsináló egy jó kis szánkózás a családdal. Indulás előtt egy-egy sárgarépát is érdemes zsebre tenni ne maradjon szegény Hóember orr nélkül 😊

  • Monochrome, Ürömi Hütte

A karácsonyi lakomák előtt érdemes betérni egy forró teára vagy egy gazdag húslevesre és kicsit elfeledkezni a rohanó hétköznapokról. A Monochrome brunch- és reggelizőhelyként várja vendégeit és ad otthont baráti beszélgetéseknek, az Ürömi Hüttében pedig a család minden tagja találhat kedvére valót.

  • Karácsonyi vásár

Ha karácsonyi vásárba vágyna, de nem szívesen utazna a belvárosba, akkor sem kell lemondani az élményről! Ürömhöz közel a 3.kerületben már évek óta megrendezik az Óbudai Karácsonyi vásárt. Az ingyenes programok mellett jégpálya, gasztrostandok és ajándék lelőhelyek várják arra látogatókat.

Az ünnepi hangolódás egyik legjobb programja: otthonunk karácsonyi díszbe öltöztetése! Az ajtódísztől kezdve a karácsonyi manókon át a fénylő égősorokig mindennek megtalálhatja a helyét egy csodás otthonban! A készülődésnek nem kell a rohanásról szólni! Ha még keresi álmai otthonát és szívesen töltené a decemberi időszakokat ezentúl ilyen programokkal, nézze meg kínálatunkat még ma! További tartalmakért kövesse social felületeinket!

Share the Post:

Related Posts

Kérjük adja meg az adatait az ingatlan megtekintéséhez