2024 – a Mézbézs szín éve

A Pantone Color Institute minden ősszel kihirdeti a következő év legtrendibb színeit. Ahogyan a divattervezők is palettát ragadnak, úgy a lakberendezést is meghatározza egy uralkodó szín.

A Pantone Color Institute minden ősszel kihirdeti a következő év legtrendibb színeit. Ahogyan a divattervezők is palettát ragadnak, úgy a lakberendezést is meghatározza egy uralkodó szín. Nézzük mi lett a következő év divatszíne és pár tippel is szolgálunk hogyan használd otthonodban!

2024 domináns színe a MÉZBÉZS, amely a Limitless fantázianevet kapta.  A bézs nem csak egy egyszerű szín, hanem egy stílusos és időtálló választás. Eleganciát és nyugalmat sugároz, továbbá a neutralitás és melegség tökéletes kombinációja.

Hogyan alkalmazzuk?

Ideális választás lehet a falak festéséhez vagy a különböző felületek kiemeléséhez. Egy vagy két fal festése ezzel a színnel frissíti és modernizálja a helyiséget.

Mindig kiváló mentőöv lehet pár izgalmas díszpárna függöny vagy szőnyegek. Ezek a textíliák nagyszerűen alkalmazhatók, hogy egy kis színt vigyenek a szobába, anélkül, hogy teljesen át kelljen alakítani.

Ha nagyobb átalakításra adná a fejét vagy még választás előtt áll, érdemes elgondolkodni a konyhai vagy fürdőszobai csempék színéről. Érdemes kellemes, időtálló színeket választani, amelyek később is könnyen kombinálhatók különböző kiegészítőkkel, annak érdekében, hogy egyedi atmoszférát teremtsen.

Varázsolja otthonát modern meseországgá vagy a nyugalom szigetévé bézs színű bútorokkal, kiegészítőkkel és faldekorációval! És ha még keresi luxusotthonát, mindenképp tekintse meg ajánlatunkat!

Share the Post:

Related Posts

Kérjük adja meg az adatait az ingatlan megtekintéséhez